keskiviikko 29. toukokuuta 2013

SUMMER-13

Moi. Nyt on taas pari viikkoa vierähtäny, enkä oo kerennyt kirjottelemaan. Syynä on varmaankin se, että pakkasin kamoja ja 'muutin' tänne Lappeenrantaan nyt kesäksi. Sain kesätyöpaikankin, jossa alotan ensiviikon tiistaina sitten. Meen Laplandia markettiin, joka on aika lähellä venäjän rajaa, joten saan treenata aika paljon venäjän kieltä. :)






Viimeaikoina oon oleskellu paljon kavereiden kanssa, nähny kaikkia niitäkin ihania ihmisiä, ketä nään vähän harvemmin. Oon myös käyny leffassa, kattomassa Fast and Furious 6, joka oli muute tosi hyvä! Kävin kattomassa sen Nikon ja Tonin kanssa ja oli kyl kivaa. :) Lisäks olin toissapäivänä mökkeilemässä tyttöjen kanssa, värjättiin mökillä hiukset ja tehtiin ruokaa ja otettiin rennosti. :) Eli mukavaa on ollu, kohta ei oo enää ihan samalla tavalla aikaa kaikennäköseen hauskanpitoon.


Nyt sitten ois vielä tää viikonloppu, jonka saa viettää 'lomaillen'. Huomenna pitäis käydä Kouvolassa tekemässä yks tentti ja maanantaina ois kans uusintatentti edessä. En usko, että sekään menee sen paremmin, tuskin edes läpi, mut en vielä jaksa murehtia sitäkään. Nyt on kaikennäköstä menoa luvassa, huomenna Kouvolaan, perjantaina Sonjan valmistujaiset, lauantai aamusta Kouvolan kautta Helsinkiin shoppailemaan poikien kanssa (kyllä, pojat vielä ITSE ehdotti shoppailua..?!) ja sunnuntai on vaan hölläilyä, maanantaina taas Kouvolaan (ellen jää sinne jo sunnuntaina) ja tiistaina alkais työt. :) Eli tekemistä riittää - kohta kun voimat ja aika ei varmaankaan riitä muuhun kun työntekoon.

Nyt pitää vähän reenaa matikan kaavoja, jotta sais ees matikan tentin läpi ! 



2 kommenttia: