tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kommentteja ja postausideoita



Terrrve. En oo ahkerasti nyt ottanu kuvia viime päivinä, joten päätinpä lisätä noi viikonlopun kuvat tähän piristykseksi, jottei tulisi liian tylsää postausta. :) 

Mie tossa edellisessä postauksessa mainitsin tehneeni yhteishaun. Tosiaan, jos nappaa joku niistä mihin hain, niin saatan jättää Kouvolan taakseni. Mut jos ei, niin jatkan kyllä täällä, en halua olla toimeeton ja koulupaikaton!

 Miun ideana oli tulla postaamaan, koska kaipaan postausideoita ja kommentteja! Ja toki ne uudet lukijat ovat aina tervetulleita. Eli ois kiva kuulla, mitä ihmiset haluavat miun kirjottavan. En jaksa aina päivittää pelkkiä kuulumisia ja asukuvia tai muita kuvia, joten mielelläni otan vastaan erilaisia ehdotuksia!

Nyt mie pakkailen kamat ja häivyn loppuviikoksi lappeenrantaan. Nyt ois tavotteena saada viikon aikana autoa huollettua, koska tällä hetkellä auto seisoo tuolla pihalla, akku on TAAS tyhjentyny sillä aikaa kun olin lappeenrannassa.. En oo mikään autoasiantuntija, mut sen tiiän, ettei oo normaalia, et akku tyhjenee parissa päivässä ilman hyvää syytä (en oo unohtanu tosiaan mitään valoja päälle jne). 

Plääh, mie karkaan nyt, hejsan!

1 kommentti:

  1. Hmm.. Mite ois vaik joku sellanet kertoisit vaik vähä tarkemmi et mitä syöt päivän aikana? Esim kuvien kera ym! Tai muutenkin sellanet millane on SIU päivä vähä tarkemmi! ;) Jos tajusit xD

    VastaaPoista