maanantai 14. huhtikuuta 2014

No make up

Moikka. Viikonloppu meni hienosti, mukavien ihmisten kanssa ja omissa oloissa. Olin jostain syystä ihan hurjan väsynyt koko viikonlopun, sunnuntaina tuntui ihan krapulaiselta vaikka en ollu missään dokailemassa edellisenä iltana. Lauantaina istuttiin kyllä baraatissa Niinan ja Sonjan kanssa, jossain vaiheessa seuraan liittyi myös Ida ja sitten Toni ja Niko. Oli myös illalla pitkästä aikaa sama vanha kööri koolla kun joskus puoltoista vuotta sitten, olipas kivaa olla yhessä ihanien kavereiden seurassa! Mieltä piristää myös se, että sain auton vihdoin ja viimein kuntoon, nyt on katsastuskin alta pois. Ja olin myös ahkera ja päätin imuroida koko auton ja pessä sen ihan itse. ;> 

Miulla oli tuossa lauantaina aamupäivästä tylsää ja otin itestäni kuvia ja vertailin taas meikitöntä ja meikillistä(?) naamaa. Paljastan teille nyt järkyttävän meikittömän kuvan itsestäni ja näytän, miten paljon meikillä saa aikaa. Kuka uskaltaa tehä saman? 

Ei yhtään meikkiä naamassa.

Pohjameikki.

Pohjameikki + silmämeikki = lopputulos.


Kyllä meikillä saa paljon aikaan. En esimerkiks tykkää yhtään liikkua ilman pohjameikkiä missään, useimmiten meikkaan vähintään pohjameikin jos meinaan mennä julkisille paikoille. Muuten on silmänaluset kauheet tummat ja kiiltelee naama jokapuolelta, yäk. Mut joo, paljastin teille oman kamalan meikittömän naamani, joten toivottavasti ette järkyttyneet. :-) Hain tänään bubbleroomin pakettini postista, joten ehkäpä kuvailen seuraavaksi sen sisältöä tänne blogiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti